Šok za organizam! Temperatura pala za 20 stepeni

Jak front koji se kreće prema Hrvatskoj zahvatio je prvo sjever i sjeveroistok Slovenije. Bilo je nevremena i pljuskova, jakih udara vjetra i grada.

16.04.2024. 15:56
  • Podijeli:
zagreb pixabay-4764698_1280-65d5a3055f770.webp Foto: Pixabay

 U Zagrebu je temperatura za 24 sata pala za čak 20 stepeni Celzijusovih, pa je tako danas u 14.00 časova bilo sedam stepeni.

Snažan vjetar u Zagrebu nosio je sve pred sobom u centru grada, srušio nekoliko stabala, a jedno stablo na Slavonskoj aveniji na Žitnjaku srušilo se na parkirano vozilo.

Zagrebački vatrogasci saopštili su da su imali 12 intervencija od 7.00 do 12.30 časova i to dva požara, osam intervencija uglavnom vezanih uz otklanjanje grana i drveća i ostalo, prenose hrvatski mediji.

Jak front koji se kreće prema Hrvatskoj zahvatio je prvo sjever i sjeveroistok Slovenije. Bilo je nevremena i pljuskova, jakih udara vjetra i grada.

Zbog jakog vjetra izdato je narandžasto upozorenje za jugozapad zemlje, te za centralnu Sloveniju. Korušku je već pogodio grad praćen olujnim pljuskovima, a hladan front je zahvatio i Štajersku, PrekOmurje i Zasavje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()