Slovenac osvojio 60 miliona evra na evropskoj lutriji

Dobitnici će nagradu moći da podignu od do 22. jula ove godine

24.04.2024. 22:49
  • Podijeli:
euri-inflacija-01-una.png

Na evropskoj lutriji „Evrodžekpot“ dvije osobe iz Slovenije i Njemačke dobile su po 60 miliona evra pogodivši dobitnu kombinaciju od sedam brojki.

Ovo je najveći dobitak na lutriji u istoriji Slovenije, a od tih 60 miliona evra će nepoznati srećnik dobiti 51, dok će devet miliona evra platiti porez opštini iz koje je, prenosi slovenački portal 24UR.

Ranije ove godine u januaru je na lutriji „Evrodžekpot“ izvučena nagrada od 2,3 miliona evra sa dobitnom kombinacijom od šest brojki.

Dobitnici će nagradu moći da podignu od do 22. jula ove godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()