Skandal trese Crnu Goru: Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru

Portal Borba je došao u posjed eksplicitnih fotografija koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama

23.11.2023. 11:40
  • Podijeli:
crna gora policija anadolija 1-643bd97961718.webp Foto: Anadolija

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine su dva inspektora policije organizovala seksulane orgije sa dvije žene, a o vreloj akciji, kako piše Borba, su preko kriptovanog telefona obavještavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu kavačkog klana.

Portal Borba je došao u posjed eksplicitnih fotografija koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije žene sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ. P. koji je kaznu izdržavao u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()