Pune ruke posla za policiju: Pronađeno 6.000 šteka cigareta

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

08.12.2023. 11:54
  • Podijeli:
cigare Podgorica-6572f5c81c0b7.webp Foto: SRNA

Policija je u Podgorici zaplijenila 6.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti oko 18.000 evra i uhapsila dva lica iz Rožaja zbog nedozvoljene trgovine.

Cigarete su pronađene prilikom kontrole vozila u kojem su se nalazila uhapšena lica, a bile su skrivene u bunkeru priključnog vozila, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšena lica nisu posjedovala dokaz o porijeklu robe, kao ni ovlaštenje za trgovinu, pa se sumnja da su cigarete bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu.

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()