Prebijena žena i mrtav pas zatečeni u kući splitskog huligana koji se tukao u Beogradu

Užas u Hrvatskoj

01.02.2024. 20:15
  • Podijeli:
huligani beograd blic rs 23-65bbe5d35dcc3.webp Foto: Blic.rs

Stravičan prizor u stanu, prebijenu ženu i mrtvog psa, dočekao je hrvatsku policiju nakon što je izašla na teren poslije dojave o porodičnom nasilju u Splitu, javljaju lokalni mediji.

Glavni osumnjičeni je Davor Firić, muž povrijeđene žene i otac preminulog navijača iz Splita Ante Firića koji je učestvovao u neredima u Beogradu na derbiju u decembru 2017. godine.

Izdata je i potjernica u kojoj se navodi da je osumnjičeni nasilna osoba, naoružana i pod uticajem narkotika, dok su njegovoj supruzi konstatovane teške tjelesne povrede.

Ovo nije prvi put da je policija morala reagovati zbog njega jer je 2017. godine zaključao svoju maljoljetnu kćerku te je tom prilikom prijetio je da će ubiti.

Policija je tada brzo reagovala, a nakon pretresa kuće pronađena je veća količina oružja i municije.

Podsjetimo, njegov sin Ante učestvovao je u neredima na stadionu Partizana na derbiju protiv Zvezde kada je s još šestoricom prijatelja upao na južnu tribinu gdje je pretrpio teške tjelesne povrede među kojima je i kontuzija glave.

Život je izgubio 2018. godine jer je u navodnom nervnom rastrojstvu zbog uticaja narkotika odlučio pobjeći prijateljima kako bi trčao auto-putem gdje ga je pokosio kamion.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()