Poznati identiteti 3 nestale osobe u Dunavu

Čamac na kojem su bile četiri osobe prevrnuo se u Dunav kod Ade Huje na kilometar od Pančevačkog mosta

19.03.2023. 11:28
  • Podijeli:
policija ronioci foto MUP RS-63f7447190bb5.webp Foto: MUP RS

Jedna osoba je preživjela, a tri se vode kao nestale kada se sinoć oko 22.30 prevrnuo čamac na Dunavu.

Preživjela osoba je Mane Knežević (37), koji je, prema riječima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

Reporter sa lica mjesta javlja da se jedan čamac na Dunavu kreće uzvodno i nizvodno, vjerovatno u potrazi za nestalim osobama. Na pomenutom čamcu se nalaze dvije osobe sa prslucima za spasavanje.

Oko 9.30 je stigla i patrola riječne policije koja se uključuje u potragu za tri nestale osobe Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36).

Podsjetimo, čamac na kojem su bile četiri osobe prevrnuo se u Dunav kod Ade Huje na kilometar od Pančevačkog mosta, sinoć oko 22.30 časova.

Mane Knežević (37), prema riječima očevidaca, bio je izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

"Isplivao je i izašao i rijeke u visini Krnjače na lijevoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, vidio svjetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću", kaže očevidac.

Kako se saznaje, do nesreće je najvjerovatnije došlo usljed jake košave i velikih talasa na Dunavu, piše Blic.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()