Poznat identitet državljanina Srbije koji je pronađen mrtav u Bugarskoj

Srbijanac je pronađen mrtav na planini Pirin na jugozapadu Bugarske

03.01.2023. 22:34
  • Podijeli:
planinarenje foto Pixabay-63985a1b2baa1.webp Foto: Pixabay

Ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović izjavio je danas da je poznat identitet srpskog državljanina koji je pronađen mrtav na planini u Bugarskoj.

Jović je rekao da je sve nadležnost bugarskih institucija, koje će naknadno utvrditi šta se desilo, gdje je bio smješten, kako je došao do planinske staze.

On je naveo da je srpski državljanin slučajno pronađen prilikom potrage za bugarskim državljaninom, čiji je nestanak prijavljen prije nekoliko dana.

"U potrazi za njihovim državljaninom drnovi su snimili nešto što im je bilo sumnjivo i našli su i jednog i drugog. Ono što mi znamo jeste da nema direktne veze između njih dvojice...", rekao je Jović za Tanjug.

Državljanin Srbije /55/ pronađen je mrtav na planini Pirin na jugozapadu Bugarske.

Bugarska agencija BTA je javila da je tijelo srpskog državljanina pronađeno dok su spasioci tragali za 69-ogodišnjim državljaninom Bugarske u blizini vrha Vihren.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()