Policija u potrazi za muškarcem: Pred kućom našli pretučenu ženu i mrtvog psa

Prema saopštenju policije, sinoć su oko 23.50 sati primili dojavu o porodičnom nasilju, te sprovode kriminalističko istraživanje.

31.01.2024. 19:49
  • Podijeli:
hrvatska policija profimedia-646f62402acee.webp Foto: Profimedia

Splitsko-dalmatinska policija traga za muškarcem zbog nasilnog ponašanja u porodici.

Prema saopštenju policije, sinoć su oko 23.50 sati primili dojavu o porodičnom nasilju, te sprovode kriminalističko istraživanje.

"Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku stanicu ili na e-mail adresu: splitsko-dalmatinska@policija.hr " ,stoji u saopštenju.

Podsjetimo, sinoć oko 23.50 sati u Splitu primljena je dojava o nasilnom ponašanju osobe u porodici.

Policijski službenici su odmah izišli na mjesto događaja te ispred porodične kuće zatekli žensku osobu s vidljivim povredama.

Pokušali su pronaći osobu koja se dovodi u vezu s događajem, ali isti nije zatečen u kući te se za njim traga.

U kući su pronašli i mrtvog psa, prenose "24Sata".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()