Policija pregleda i rezervoare sa vodom u potrazi za malenom Dankom

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podnio ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga

14.04.2024. 11:45
  • Podijeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-6618e18a70476.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja, a pretražuje se potez od sela Zlot ka selu Sumrakovac, javlja reporter Tanjuga.

Na tom potezu se pregleda nekoliko deponija, a policija pregleda i rezervoare sa vodom kojih ima mnogo u tom kraju, jer su osumnjičeni za ubistvo devojčice radili u Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod".

U potragu su se uključili i pripadnici Žandarmerije. S obzirom na to da je riječ o velikom terenu, ima mnogo mjesta na kojima bi tijelo djevojčice moglo da bude, a u selu Zlot pretražena je i okolina kuće D. D., koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo.

On je na saslušanju rekao da je premještao tijelo, a to otežava rad policije, jer na neka mjesta moraju da se vrate i po nekoliko puta i da utvrde sa sigurnošću da tijelo u međuvremenu možda nije prebačeno na ta mjesta koja su oni ranije pregledali. Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.  Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D., otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podnio ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()