Policija danas nastavlja potragu za tijelom Danke Ilić, pretražuje se imanje osumnjičenog

Zbog sumnje na ubistvo Danke Ilić uhapšeni su radnici Vodovoda Srđan Janković i njegov kolega Dejan Dragijević

05.04.2024. 07:49
  • Podijeli:
Tan2024-04-0414452328_7  bor ubijena danka ilic mup banjsko polje vladimir sporcic (8)-660ea69a5fbfb.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija, žandarmerija i druge specijalne snage u Srbiji danas će nastaviti potragu za tijelom Danke Ilić koja je prema posljednjim potvrđenim informacijama ubijena nedugo nakon što je i prijavljen njen nestanak na području Bora.

Kako je jučer na konferenciji za medije javnosti pojasnio ministar unutrašnjih poslova Branislav Gašić, a ranije i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, zbog sumnje na ubistvo Danke Ilić uhapšeni su radnici Vodovoda Srđan Janković i njegov kolega Dejan Dragijević.

Prema službenim informacijama, Janković i Dragijević se sumnjiče da su malenu Danku udarili automobilom te da su nakon toga tijelo stavili u službeno auto i bacili na deponiju. Njeno tijelo su, navodno, prekrili smećem.

"Kod kapije dvorišta se auto u kojem su osumnjičeni bili zaustavilo u 13:50 i ispred kapije bilo dva i po minuta. Autom je upravljao Dragijević, a Janković je tijelo djevojčice koja je bila bez svijesti stavio pozadi. Dogovorili su se da tijelo bace. Tokom vožnje, zaustavio ih otac djevojčice i pitao je da li su je vidjeli na šta su rekli da nisu vidjeli djevojčicu", rekao je u četvrtak Gašić.

Službe u Srbiji će danas nastaviti pretraživanje deponije, ali i imanje jednog od osumnjičenih s obzirom na to da se sumnja da se on 28. marta vratio na deponiju te da je tijelo djevojčice prebacio na drugu lokaciju u blizini imanja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()