Pojačan sastav KFOR-a: Rumunski vojnici na Kosmetu

Prije tri dana na Kosovo i Metohiju stiglo je 200 britanskih vojnika

09.10.2023. 10:14
  • Podijeli:
kfor rumunija kosovo-6523afa41acc9.webp Foto: PRINTSCREEN/TWITTER

Na Kosovo i Metohiju stigao je dodatni broj rumunskih vojnika u okviru KFOR-a, prenosi "Kosovo onlajn".

Ministarstvo odbrane Rumunije saopštilo je ranije da će uputiti dodatnih 200 vojnika u pješadijsku četu u mirovnu misiju na Balkanu.

Prije tri dana na Kosovo i Metohiju stiglo je 200 britanskih vojnika u sastav KFOR-a.

Oni su se pridružili već postojećem britanskom kontingentu od 400 vojnika na zahtjev vrhovnog komandanta savezničkih snaga za Evropu Krisa Kavolija. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()