Počinje izgradnja Nacionalnog stadiona u Srbiji: Vučić najavio održavanje velikih sportskih događaja

Vučić je, najprije, najavio da će 2028. godine biti održano finale Lige Evrope, a potom i druge, još veće, manifestacije.

01.05.2024. 14:26
  • Podijeli:
Tan2024-05-0110251933_9 aleksandar vučić foto strahinja aćimović-663210e8302c4.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog stadiona, na kome ima velike planove.

Vučić je, najprije, najavio da će 2028. godine biti održano finale Lige Evrope, a potom i druge, još veće, manifestacije.

Kako je istakao, izgradnjom Nacionalnog stadiona u Surčinu bi Srbija mogla sa Mađarskom da se kandiduje za organizaciju Olimpijskih igara, piše B92.

– Nastavićemo da razvijamo infrastrukturu, a planiramo u budućnosti da se mi i Mađarska kandidujemo za Olimpijske igre. Kao što sa Albanijom možemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kod njih otvaranje, kod nas zatvaranje. OFK Beograd će igrati u Zaječaru, pa će i Zvezda i Partizan gostovati tamo. Ne znam kako stoji Dubočica, nadao sam se da igraju. U Loznici se igra finale Kupa, tu je sad borba oko karata. Vojvodina traži 4.000 kao i Zvezda i možete da mislite kako to izgleda. Stadion prima 8.500 ljudi. Objasnite mi kako Zvezdinim navijačima kažemo da će dobiti nula karata, ali fer je da i Vojvodina dobije isti broj karata – rekao je Vučić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()