Počeo skup "Srbija nade" u Beogradu

Intoniranjem himne Bože pravde

26.05.2023. 19:31
  • Podijeli:
srbija_nade_skup-6470e746b5008.webp Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Intoniranjem himne "Bože pravde" večeras nešto poslije 19.00 časova počeo je skup "Srbija nade" ispred Doma Narodne skupštine, a okupljenima će se obratiti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Plato ispred zgrade je prepun građana, kao i Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra i sve okolne ulice.

Na skupu su i premijerka Ana Brnabić kao i ministri u Vladi Srbije.

Učesnici skupa su došli iz cijele Srbije, iz Novog Sada, Niša, Paraćina, Prijepolja, Pančeva, Vranja, Kragujevca, Opova, Aleksinca, Novog Bečeja, kao i sa Kosova i Metohije...

Na bini na kojoj će se održavati program istaknut je veliki bilbord "Srbija nade".
Predsednik Vučić je ranije rekao da će danas biti predstavljene važne odluke za budućnost Srbije i da će ponuditi nova rješenja i dijalog sa onima koji misle drugačije.

Istakao je da će na skupu govoriti kao predsjednik Republike, a ne kao lider stranke i da će se obratiti sa dugoročnim planom za budućnost.

Vučić je rekao da će to biti skup za pristojnu Srbiju, a očekuje i da će to biti najveći skup ikada održan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()