Pet osoba privedeno zbog nestanka Vanje (14), istraga u toku

Istraga je u toku, ali se za sada ne može dati više informacija, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski

02.12.2023. 20:40
  • Podijeli:
Vanja_Đorđevska_foto_FB Cropped-656b5714438bd.webp Foto: Facebook/Vanja Đorđevska

Pet osoba privedeno je kasno sinoć u vezi sa slučajem nestanka 14-godišnje Vanje Đorđevske u Skoplju.

Istraga je u toku, ali se za sada ne može dati više informacija, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski.

Šestog dana od njenog nestanka u Makedoniji i regionu, prva vijest i fotografija Vanjinog lica sa apelom da se pomogne u njenom pronalaženju i dalje je u svim medijima, prenosi Kanal 5.

Bivši načelnik MUP Ljubomir Đurčevski kaže da je situacija veoma zabrinjavajuća. Uviđaj treba da se nastavi i da se ponovo kontaktiraju osobe od interesa i svjedoci.Ministar Spasovski je na skupu poslaničkih pitanja odgovorio da nema apsolutne potvrde da je Vanja bila u blizini restorana u blizini Univerzalne sale.

Ministar je naveo da je nestanak prijavio njen otac u ponedeljak oko 11 sati. Jedan od identifikatora njenog kretanja je mobilni telefon, za koji je porodica rekla da je posljednji put bio lociran signal sa telefona u blizini Univerzalne sale.

Spasovski je objasnio da su pretreseni svi podrumi u okolini centra, saslušani svi svjedoci, pregledani snimci sa 50 kamera, pretreseno korito reke Vardar, manastiri i da se istraga nastavlja.

Majka je rekla da sumnja da je njena kćerka kidnapovana.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()