Pala u trgovini i slomila palac: Žena dobila gotovo osam hiljada evra odštete

Pala je na pod i zadobila prelom donjeg dijela palčane kosti na palcu desne ruke – navodi se u presudi

29.12.2023. 18:06
  • Podijeli:
evri.jpg

Ženi koja je pala u trgovini u Slatini u Hrvatskoj i slomila palac trgovački lanac mora platiti ukupno 7.750 evra odštete i parničnih troškova.

Prema presudi u četvrtak, žena se u julu oko 18.45 sati u “NTL trgovini broj 12 u Slatini, Trg svetog Josipa 2, prilikom kupovine okliznula na lokvu vode koja je nastala usljed isticanja iz rashladnog uređaja”.

Pala je na pod i zadobila prelom donjeg dijela palčane kosti na palcu desne ruke – navodi se u presudi.

NTL osporava tužbu te “ističe da žena nije dokazala da je povreda nastala u toj trgovini, da inspekcijskim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti i da niko od zaposlenika NTL-a nije vidio da je ona pala ili se na bilo koji način povrijedila”.

Žena je svjedočila kako je te subote otišla u NTL-u trgovinu radi kupovine margarina i mliječnih proizvoda, ali se u jednom trenutku okliznula i pala i da je tek nakon pada vidjela lokvu vode na podu. Vjeruje da je voda curila iz nekog od rashladnih uređaja, piše Otisak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()