Otkrivene cijene rezervacija i pića na potopljenom splavu u Beogradu

Društvenim mrežama proširila se fotografija cjenovnika za koncert repera Cunamija u tom klubu

24.12.2023. 14:40
  • Podijeli:
kartel iva jovančić tanjug-65882b9a30f75.webp Foto: Iva Jovančić/Tanjug

Subotnji izlazak u Beogradu nije prošlo dobro za one koji su se odlučili posjetiti popularni splav Kartel.

Naime, splav je u toku noći počeo tonuti, a ljudi su trkom pobjegli van.

Društvenim mrežama proširila se fotografija cjenovnika za koncert repera Cunamija u tom klubu.

Barski stolovi bili su mogući za rezervaciju po cijeni od 6.000 RSD (100 KM), a u toj cijeni uključena je jedna boca šampanjca.

Separe koji može primiti osam osoba mogao se rezervirati po cijeni od 18.000 RSD (300 KM), a uključivao je dvije vrste alkoholnog pića i sokove. Separe za 12 osoba koštao je 30.000 RSD (500 KM), a u cijenu su uključene tri boce alkoholnog pića i sokovi.

Centralni separe mogao je primiti 18 osoba, a dolazio je uz pet boca alkoholnog pića i sokove. Njegova cijena bila je 40.000 RSD (667 KM).

Onaj najskuplji bio je VIP separe za 22 osobe. U cijenu od 60.000 RSD (1.000 KM) bilo je uključeno šest boca alkoholnog pića i sokovi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()