"Otac ga oteo, pa sa njim u naručju skočio u rijeku": Oglasila se majka dječaka, čije tijelo je nađeno u Dunavu

Tijelo mališana izvučeno je iz rijeke 12. avgusta uveče, dok su tijelo oca pronašli dva dana kasnije

18.08.2023. 13:40
  • Podijeli:
dunav pixabay-64907ae172b7c.webp Foto: Pixabay

Majka petogodišnjeg dječaka, čije tijelo je proteklog vikenda pronađeno u Dunavu nakon višednevne potrage, ne može da se oporavi od smrti sina.

Dječaka je otac prethodno oteo, a potom je, kako se vjeruje, sa njim u naručju skočio u rijeku.

“Moje srce krvari”, napisala je neutješna majka nakon što su tijela njenog sina i bivšeg muža izvučena iz Dunava kod Beča.

Tijelo dječaka pronađeno je 12. avgusta, gotovo nedelju dana nakon što ga otac, inače strani državljanin, nije vratio bivšoj supruzi u dogovoreno vrijeme. Vikend prije nego što je tijelo nađeno, mališan je proveo kod oca, koji je imao pravo da ga viđa, iako je imao zabranu prilaska supruzi nad kojom je vršio nasilje.

Kada je trebalo da ga vrati kući 6. avgusta, otac se pojavio bez dječaka i bivšoj supruzi je nanio brojne povrede čekićem, nakon čega je nestao.

Tijelo mališana izvučeno je iz rijeke 12. avgusta uveče, dok su tijelo oca pronašli dva dana kasnije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()