Odlučeno je! Nastava u "Ribnikaru" i od septembra u postojećem prostoru

Ministarka je zahvalila roditeljima i zaposlenima što su i na ovaj način učestvovali u donošenju odluka koje su važne za školu i učenike

16.04.2024. 19:24
  • Podijeli:
OŠ Ribnikar UNA-64f46a7519a57.webp Foto: UNA

Rad osnovne škole "Vladislav Ribnikar” na Vračaru u školskoj 2024/2025. godini organizovaće se u postojećem prostoru škole, a do odluke o Memorijalnom centru i početka građevinskih radova na rekonstrukciji škole, izjavila je danas ministarka prosvjete Srbije Slavica Đukić Dejanović.


U saopštenju resornog ministarstva navodi se da je ova odluka donesena nakon ankete sprovedene među roditeljima i zaposlenima u školi, putem koje se 97 odsto njih izjasnilo da žele da škola ostane u postojećem objektu do početka građevinskih radova.

Ministarka je zahvalila roditeljima i zaposlenima što su i na ovaj način učestvovali u donošenju odluka koje su važne za školu i učenike.

“Vrlo je važno za učenike i zaposlene da početak naredne godine bude u potpunosti izvestan. Ovo je posebno značajno za prvake i njihove roditelje koji će od jeseni krenuti u ovu školu kako bi kroz učenje i igru ostvarili svoj maksimalni potencijal”, rekla je ministarka, prenosi Tanjug.

Đukić Dejanović je podsJetila da je formirana Radna grupa za uspostavljanje memorijalnog centra u znak sjećanja na žrtve masovnog ubistva u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar.“

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()