Objavljeni detalji užasa u Zagrebu: Izbo do smrti vlastitu majku i otišao u kafić

Nakon obavljenog uviđaja, tijelo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku

05.05.2024. 13:25
  • Podijeli:
uvidjaj foto Tomislav Miletic:PIXSELL -63989ffd82ecc.webp Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jučer, 4. maja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući u Zagrebu, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član porodice je oštrim predmetom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u namjeri da je liši života, a ona je uslijed povreda preminula na mjestu događaja.

Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće i otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gdje su ga ubrzo uhitili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje, izvijestila je zagrebačka policija.

Na mjestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku.

Nakon obavljenog uviđaja, tijelo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku, prenosi Jutarnji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()