Nestala bivša pjevačica hrvatske grupe E.T.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku stanicu, a informacije možete poslati i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

25.05.2023. 21:25
  • Podijeli:
Katarina Rautek Omazić foto Slavko Mizdor:Pixsell-646fb5c7e2a7c.webp Foto: Slavko Mizdor/Pixsell

Na stranici nestali.gov.hr objavljena je informacija da je nestala bivša pjevačica grupe ET Katarina Rautek Omazić.

Prema informacijama s ove stranice Katarina (39) je nestala juče i udaljila se s adrese u Zagrebu u Ulici Sveti Duh.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Duže vremena nije davala intervjue, a zadnji intervju je dala prije četiri godine kada je bila treći put trudna.

Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem, a  prijašnjim je vezama imala dosta loših iskustava, a ono najgore bilo je tokom veze s Krešimirom Svitlanovićem kojeg je prijavila i zbog fizičkog zlostavljanja i zato ne skriva koliko ju je Josip usrećio.

"Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi mnogo pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super", kaže pjevačica.

U intervju se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila nakon što je bivšeg partnera prijavila za porodično nasilje.

"Nespavanje, odlasci na sud, to je nešto grozno i ne znam kako sam to uopšte preživjela", rekla je tada Katarina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()