Nastavljena potraga za Dankinim tijelom: Porodica se nada da je možda ipak živa

Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju

13.04.2024. 10:46
  • Podijeli:
bor selo zlot danka ilić d.d M.M.ATAImages-6617c0292ab0c.webp Foto: M.M./ATAImages

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora, policija radi već 18 dana.

I dalje se traga za djevojčicom za koju se sumnja da je ubijena istog dana kada je i nestala.

Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju.

Otkako su osumnjičeni radnici JKP „Vodovoda“ Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali ubistvo djeteta, policija detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen dio Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali tijelo djevojčice nije pronađeno.

Porodica, kako je juče za Telegraf ispričao deda malene Danke, još gaji nadu da je djevojčica možda ipak živa, jer traga tijelu i dalje nema.

Milan, deda Danke Ilic (2) i otac Miloša Ilića potvrdio da će se porodica zvanično oglasiti onda kada se istraga privede kraju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()