Na obali Dunava pronađeno tijelo: Sumnja se da je jedan od trojice nestalih prijatelja

Podsjećamo, čamac se prevrnuo 18. marta

08.04.2023. 17:58
  • Podijeli:
tijelo_dunav_foto_Infobijeljina-64318b365f219.webp Foto: InfoBijeljina

Na obali Dunava, kod rafinerije Pančevo, pronađeno je tijelo muškarca za koga se sumnja da je jedan od trojice mladića nestalih 18. marta poslije prevrtanja čamca kod Pančevačkog mosta.

Podsjećamo, čamac se prevrnuo 18. marta.

Muškarac čije je tijelo pronađeno jedan je od trojice prijatelja koji su se utopili u Dunavu, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako saznaju, na lijevoj obali Dunava kod NIS "Pančevo" oko 14.30 pronađeno je tijelo muškarca. Ono je po nalogu Višeg javnog tužilaštva poslato na obdukciju.

Podsjetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila 18. marta kasno uveče.

Mane K. je jedini uspio da se spasi i da prepliva rijeku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Prijatelji i porodica od tada neprestano tragaju za trojicom nestalih muškaraca Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem i Nenadom Trivkovićem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()