Mladić teško povrijeđen: Pijan vozio brzo, sletio u jarak i prevrnuo se

Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila u vazduh i okretanja na krov nakon čega je vozilo udarilo u ogradu porodične kuće.

27.04.2024. 10:11
  • Podijeli:
Nesreća Automobil Prevrnut-662cb1647e495.webp Foto: Facebook

Mladić (19) teško je povrijeđen u petak kasno naveče u saobraćajnoj nesreći u bjelovarskoj Ulici Miroslava Krleže, saopštila je PU bjelovarsko bilogorska.

On je oko 23 časa pod uticajem alkohola vozio auto te je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u putni most.

Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila u vazduh i okretanja na krov nakon čega je vozilo udarilo u ogradu porodične kuće.

U saobraćajnoj nesreći je 19-godišnji vozač zadobio teške tjelesne povrede.

Na vozilu i objektima nastala je materijalna šteta, prenosi 24sata.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()