Milo Đukanović podnosi ostavku na funkciju predsjednika DPS-a

Đukanović se na čelu DPS-a nalazio od 1998. godine, međutim novu odluku je dostavio partijskim kolegama

05.04.2023. 20:08
  • Podijeli:
milo đukanović AP PhotoRisto Bozovic via tanjug-642db4d00b642.webp Foto: AP PhotoRisto Bozovic via Tanjug

Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović podnijet će ostavku na tu funkciju, nakon što je poražen na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

Đukanović se na čelu DPS-a nalazio od 1998. godine, međutim novu odluku je dostavio partijskim kolegama.

Sjednica Glavnog odbora stranke biće uskoro održana, a na njoj će biti razgovarano o odluci Mila Đukanovića.

Vršilac dužnosti DPS-a će do izbora novog predsjednika stranke biti Danijel Živković, koji je sada šef kluba poslanika.

Đukanović je nedavno poražen na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori od protukandidata Jakova Milatovića, koji će preuzeti dužnost u maju ove godine.

Simptomatično, dva dana nakon izbora je Urbanističko-građevinska inspekcija, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, naredila predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću.

Crnu Goru u junu također očekuju parlamentarni izbori.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()