Majka osumnjičenog za ubistvo Danke napala policiju: Uništili ste mi kuću, sve ste raskopali

Ona se posebno požalila na policajce tvrdeći da su joj “uništili kuću”

09.04.2024. 16:33
  • Podijeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-66153b59e569a.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Svetlana Dragijević, majka Dejana i pokojnog Dalibora Dragijevića, osumnjičenih da su sa ocem Radetom učestvovali u ubistvu male Danke, odnosno u skrivanju njenog tijela, žalila se da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa?!?

"Bila sam danas na groblju, pripremila sam sve za sahranu sina Dalibora u četvrtak. Kupila sam i sanduk i cvijeće i sve… Ja sam u haosu, opet će mi doći hitna pomoć", rekla je Svetlana.

Ona se posebno požalila na policajce tvrdeći da su joj “uništili kuću”.

"Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće, ja ne mogu da vjerujem šta mi se dešava. Ne osjećam se dobro, očekujem da mi dođe advokat", rekla je Svetlana.

Na kraju je dodala da i dalje ne vjeruje da su njen suprug i djeca učestvovali u zločinu.

"Ne znam ništa o mužu, koji je u pritvoru, ali sigurno je i njemu teško što mu je umro sin. Ne znam ništa o Dankinom ubistvu, nije moguće da su moji sinovi bili umiješani u to", pravdala se Svetlana.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()