Majka iz pakla ide na robiju? Znala da partner siluje njene kćerke

-Protiv A. S, emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu- navodi se u saopštenju.

29.01.2024. 14:21
  • Podijeli:
Dete_zlostavljanje_nasilje_deca_pedofilija_Foto Pixabay.jpg Foto: Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je optužni prijedlog protiv P. B. (43) zbog sumnje da je izvršila dva produžena krivična djela – zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.
Kako se sumnja, ona je u periodu od 2018. godine pa do kraja 2021. godine, kao roditelj, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitanja zapustila svoje dvije maloljetne kćerke, piše Blic.

– O svojim kćerkama nije vodila računa i nije brinula o njima, nije ih njegovala već je dozvolila da iste žive u nehigijenskim uslovima, iste nisu nastavile započeto školovanje, a iste su često boravile na ulici i bile izložene opasnosti– navodi se u saopštenju.

Kako se sumnja, osim toga, ona nije preduzela nijednu mjeru kako njen emotivni partner ne bi seksualno zlostavljao jednu od njene dvije maloljetne kćerke, iako je o tome bila obaviještena od strane same oštećene.

-Protiv A. S, emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu- navodi se u saopštenju.

U odnosu na okrivljenu od strane Osnovnog suda u Pančevu donijeta presuda 2022. godine kojom je ista potpuno lišena roditeljskog prava u odnosu na obe maloljetne oštećene.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenu oglasi krivom te je osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 mjeseci.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()