Kosovska policija se oglasila o pretresima na sjeveru zemlje

Preciziraju da građani nemaju razloga za brigu, dodajući da se akcija sprovodi u koordinaciji sa Euleksom i Kforom

29.09.2023. 08:30
  • Podijeli:
kosovo reuters-65166ece1ec2c.webp Foto: Reuters

Kosovska policija potvrdila je da danas po nalogu suda na pet lokacija u tri opštine na sjeveru Kosova sprovodi akciju u vezi sa oružanim sukobom do kog je u Banjskoj došlo u nedjelju.

„Policijsku akciju nastavljaju nadležne jedinice kosovske policije uz prisustvo tužioca na licu mjesta“, navodi se u saopštenju.

Preciziraju da građani nemaju razloga za brigu, dodajući da se akcija sprovodi u koordinaciji sa Euleksom i Kforom.

Podsjetimo, ispred zgrade u kojoj je živio potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, nalazi se nekoliko kosovskih specijalaca.

On je doveden u vezu sa oružanim sukobom u Banjskoj u kom je ubijen jedan kosovski policajac, a stradala su najmanje trojica Srba.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()