Komšije u šoku: Ništa nije slutilo na tragediju

Dio komšija kažu da su se svađali, ali da nije bilo prijave nasilja, a drugi kažu da je im je brak bio skladan.

11.03.2024. 19:52
  • Podijeli:
srpska policija mup tara radovanović tanjug-63f344aa929c1.webp Foto: Tanjug / Tara Radoavnović

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Temerinskog mosta.

Kako javlja reporter Telegrafa, komšije Nikole T. i ubijene Gordane T. su u šoku, a neki navode da su ih vidjeli pola sata pre tragedije.


"Unosili su robu. Pričali su najnormalnije. Ništa nije slutilo na ovo", priča komšija u šoku.

Dio komšija kažu da su se svađali, ali da nije bilo prijave nasilja, a drugi kažu da je im je brak bio skladan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()