Kamere sve zabilježile: Ovako su izgledali posljednji trenuci Alme i njene djece

Snimke su zabilježile kamere obližnjih firmi, nakon provjera koje policija i Tužilaštvo sprovode zbog rasvjetljavanja ovog događaja

10.05.2024. 14:29
  • Podijeli:
majka alma albanija facebook-663794dbf0694.webp Foto: Facebook

Albanski mediji su objavili snimke na kojima su zabilježeni posljednji trenuci 39-godišnje Alme Arazi i njeno troje dece, prije nego što su se udavili u rijeci Bojani.

Snimke su zabilježile kamere obližnjih firmi, nakon provjera koje policija i Tužilaštvo sprovode zbog rasvjetljavanja ovog događaja.

Jedna od snimaka prikazuje trenutak kada je Alma sa troje djece odvojena od snahe sa djetetom, nakon što su oko 20:09 napustili lokal gdje su popili kafu.

Almina rodica, nakon što je stajala i razmijenila posljednje riječi sa Almom, izvadila je telefon i činilo se da priča sa nekim. Zatim kreće putem u drugom pravcu zajedno sa svojim djetetom.

Kamere su zabilježile da je Alma potom sa svojom djecom došla do rijeke Bojane u 20:21 sat uvečer. Na snimku se čini da nisu skočili sa mosta, nego da je majka djecu spustila ispod mosta, odvela ih do obale rijeke i gurnula u vodu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()