Jedno dijete u komi, troje teško povrijeđeno nakon urušavanja ringišpila u Srbiji

Podsjetimo, nesreća se dogodila u zabavnom parku tokom tradicionalnog sajma u povodu vjerskog praznika Markovdana

09.05.2024. 08:12
  • Podijeli:
ringišpil kuršumlija instagram 192rs (2)-663b9c043a9fd.webp Foto: Instagram 192rs

Jedno dijete je u komi, a troje je u teškom stanju, nakon što je sedmero djece povrijeđeno u padu ringišpila u Kuršumliji na jugu Srbije.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u zabavnom parku tokom tradicionalnog sajma u povodu vjerskog praznika Markovdana, a trenutno nije poznato kako se na asfalt srušila kompletna konstrukcija ringišpila.

Životno ugrožena djevojčica prebačena je u Klinički centar Niš, potvrđeno je medijima u kuršumlijskoj hitnoj pomoći.

Djevojčica od 13 godina je u komi i nekoliko puta je reanimirana, a još dvoje djece – brat i sestra – imaju teške povrede. Četvero djece je zbrinuto u prokupačkoj bolnici, rekli su izvori portala Jugmedija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()