Iz policije mole za pomoć: Nestale dvije mlade žene

Kako navode iz policije, žena se udaljila s adrese u Zagrebu, Karlovačka cesta.

23.02.2024. 13:10
  • Podijeli:
Nestale žene-65d88b23eac65.webp Foto: Policija

U Zagrebu su proteklih dana nestale dvije žene. Policija moli građane za pomoć.

Ivana Romanić (40) nestala je 19. februara. Visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka Ivana je bila obučena u crne tajice, crnu majicu dugih rukava "duksu", tamne tenisice i imala je torbu smeđe boje.

Kako navode iz policije, žena se udaljila s adrese u Zagrebu, Karlovačka cesta.

Kristina Božić (36) nestala je 20. februara. Udaljila se sa zagrebačke adrese, ulica Sveti Duh.

"U slučaju da posjedujete informacije o osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr" javljaju iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()