"I, nad šefom ima - šef": Žena izvrijeđala policajca, pa žestoko kažnjena

Ona je na ovaj način prekršila Zakon o javnom redu i miru, osuđena je na novčanu kaznu koju mora da plati u roku od 60 dana od pravosnažnosti riješenja.

07.05.2024. 18:54
  • Podijeli:
rotacija policija milicija pixabay-6617ace64678a.webp Foto: Pixabay

Podgoričanka M.B. (39) osuđena je na novčanu kaznu od 700 evra zbog omalovažavanja policijskog službenika.

Prema riječima izvora bliskog istrazi, žena je u jutarnjim satima na stepenicima ispred ulaznih vrata Odjeljenja bezbjednosti Budva omalovažavala policijskog službenika N. R.

– Tom prilikom ona se policajcu obratila omalovažavujićim tonom rekavši da su “primili svakakvu balavčad u policiju”, a zatim i dodala “možete da podnosite prijava koliko hoćete jer ima šef nad šefom, vidjećemo za ovo, bezobrazni ste, dosadno mi je ne mogu da čekam, uvedite me kod sudije – potvrdio je za RINU izvor u policiji, prenosi Rina.


Ona je na ovaj način prekršila Zakon o javnom redu i miru, osuđena je na novčanu kaznu koju mora da plati u roku od 60 dana od pravosnažnosti riješenja.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()