Horor u kući! Udarao suprugu i prijetio joj ubistvom

Policija je kod njega pronašla oko 51 gram materije za koju se sumnja da je hašiš

20.11.2023. 14:46
  • Podijeli:
nasilje u porodici pixabay-6396e6e0bcbbb.webp Foto: Pixabay

D. M. (29) iz okoline Kladova uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici i neovlašćeno držanje opojnih droga.

On se sumnjiči da je, nakon kraće rasprave, više puta udario vanbračnu suprugu i prijetio joj da će je ubiti.

Policija je kod njega pronašla oko 51 gram materije za koju se sumnja da je hašiš. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, prenosi Telegraf.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()