Еvo šta je majka nestale Danke radila ispred kuće sa policajcima

Policija je, kako Kurir nezvanično saznaje, i danas sa Ivanom Ilić išla na mjesto gdje je njena kćerka nestala u Banjskom Polju kod Bora

31.03.2024. 11:05
  • Podijeli:
danka ilic foto ivana ilic fb1-660408f74f9fa.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Miloš i Ivana Ilić, roditelji dvogodišnje Danke čiji nestanak je majka prijavila u utorak u 13.45 sati, i jučer su proveli cijeli dan u policiji gdje su ponovo ispitani, a nadležno tužilaštvo je, naložilo vještačenje Ivaninog telefona kako bi se što preciznije utvrdilo sve vezano za nestanak male Danke i otklonile eventualne sumnje.

"Vještačenjem će biti utvrđeno da li su poruke i pozivi sa Ivaninog telefona brisani, kao i zbog čega. Ukoliko jesu, policija će svakako imati uvid u sve i podaci će biti povraćeni. Takođe se provjeravaju i dostupni snimci sa kamera za video-nadzor, kao i bazne stanice preko kojih može biti utvrđeno ko se kretao u rejonu u kom je djevojčica nestala", kazao je izvor Kurira govoreći o potrazi za Dankom Ilić.

Policija je, kako Kurir nezvanično saznaje, i danas sa Ivanom Ilić išla na mjesto gdje je njena kćerka nestala u Banjskom Polju kod Bora.

"Inspektori su od Ivane tražili da im detaljno rekonstruiše njeno i kretanje njene kćerke, da im pokaže svaki korak i detalj koji su prethodili nestanku. Majka je objasnila tačno gdje se ko nalazio od njih neposredno prije i u momentu kad je djevojčica nestala", kaže izvor Kurira.

U zgradi u Boru, gdje žive Miloš i Ivana Ilić sa djecom, komšije kažu da su vidjele majku sa djecom 26. marta, poslije čega je nastala uzbuna zbog nestanka djevojčice. Od tada, kako kažu, nikoga od Ilića nisu vidjeli.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()