Dva dana nakon izbora: Inspekcija naredila Đukanoviću da sruši nelegalno izgrađene objekte

Inspekcija smatra da su objekti u suprotnosti sa važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić

04.04.2023. 22:47
  • Podijeli:
đukanović milo strahinja aćimović tanjug-6429648c50a15.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Demohrišćanski pokret u Crnoj Gori saopćio je večeras da je u saznanju da je Urbanističko-građevinska inspekcija, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, naredila predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću.

Inspekcija smatra da su objekti u suprotnosti sa važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić, pišu Vijesti online.

"Građevinski inspektor je dao rok od 20 dana za izvršenje ove mjere. Građani i na ovom primjeru mogu da vide ko je vladao Crnom Gorom tri decenije, ko je do jučer bio predsjednik, a o pojedinim ljudima iz njegovog okruženja evo već pune dvije godine, pa i više, se bave policija, sudstvo i tužilaštvo", saopćili su.

Dodali su da građani Crne Gore sad mogu da vide koliko je Milo Đukanović poštovao crnogorske institucije

"Ovakva je, očigledno, bila njegova svaka odbrana Crne Gore", navodi se u saopćenju Demohrišćanskog pokreta.

Đukanović je u nedjelju 2. aprila izgubio u drugom krugu predsjedničkih izbora od kandidata Pokreta Evropa sad (PES) Jakova Milatovića.

Demohrišćanski pokret podržao je kandidaturu Milatovića za predsjednika Crne Gore.

Bivši predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić i nekadašnji direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejan Vukšić predsstavili su 22. septembra 2022. godine osnivanje Demohrišćanskog pokreta u Crnoj Gori.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()