Drama na aerodromu Nikola Tesla: UNA saznaje - Evakuacija svih putnika, slijedi bezbednosna kontrola

Kao bomba je večeras odjeknula vest u medijima da su svi letovi na aerodromu Nikola Tesla otkazani,

21.01.2024. 18:58
  • Podijeli:
aerodrom nikola tesla shutterstock_167018120-65ad54b0675d3.webp Foto: Shutterstock

MUP vrši vanrednu bezbjednosnu kontrolu zgrade što će dovesti do potencijalnog kašnjenja letova u večernjem i jutarnjim talasima na aerodromu Nikola Tesla, saznaje UNA.


Kao bomba je večeras odjeknula vest u medijima da su svi letovi na aerodromu Nikola Tesla otkazani, odmah smo ih kontaktirali da bismo pokušali da odgonetnemo o čemu se radi.

"Zbog greške u obaveznom toku kretanja putnika na aerodromskom terminalu, MUP vrši vanrednu bezbjednosnu kontrolu zgrade što će dovesti do potencijalnog kašnjenja letova u večernjem i jutarnjim talasima. Nadležne aerodromske službe su u kontaktu sa ostalim učesnicima u avio saobraćaju, i preduzimaju sve što je neophodno da se saobraćaj u što kraćem roku normalizuje. Zahvaljujemo se putnicima na razumijevanju, i savjetujemo da prate red letenja na aerodromskom sajtu www.beg.aero", rekli su za UNU sa ovog aerodroma.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()