Dok traje potraga za tijelom: Roditelji male Danke saslušani u Tužilaštvu u Zaječaru

Njen muž razgovarao je s tužiocem poslije nje i kako je objasnio ne može da opiše kako se osjeća.

17.04.2024. 14:45
  • Podijeli:
nestala danka facebook jovana dragomirović-660304ca4c3b4.webp Foto: Facebook Jovana Dragomirovic

Roditelji Danke Ilić (2), su prvi saslušani od nekoliko svjedoka koji se i dalje nalaze u Okružnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

"Ovde smo od 8 sati. Ja sam govorila sa tužiocem od 8.15 do 11 sati. Ispričala sam sve od tog dana šta se desilo", rekla je Ivana za Informer.rs koja je inače u 6. mjesecu trudnoće i dodala:

"Sve ovo je stresno za sve nas, za naše starije dete, za dete koje nosim", dodala je.

Njen muž razgovarao je s tužiocem poslije nje i kako je objasnio ne može da opiše kako se osjeća.

"Nisam mogao da vidim ko sedi iza mene. Stajali sa službena lica iza mene. I ne znam da li su osumnjičeni bili u istoj prostoriji. Ne mogu da opišem kako se osećam", rekao je Miloš.

Podsjećamo, Danka Ilić je ubijena 26. marta ove godine u Banjskom Polju. Osumnjičeni za ubistvo su Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici "Vodovoda" Bor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()