Dačić na skupu ' Srbija nade': Bratski krenimo napred, partija ima mnogo, Srbija je samo jedna

"Ovo danas nije politički miting", rekao je Dačić

26.05.2023. 19:42
  • Podijeli:
Tan2023-05-2619441691_1 ivica dačić miloš milivojević-6470f19dc039d.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Prvo političar koji se obratio na skupu Srbija nade u Beogradu je ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić. On je poručio da ne da Srbiju i predsjednika Aleksandra Vučića.

"Svima koji su se nadvili nad našom zemljom, poručujem ne damo KiM ne damo Srbiju, ne damo našu djecu, ne damo nasilje nad ženama, ne damo našu omladinu da je truju, ne damo narod i državu, nećemo dati Srbiju i Srbe", rekao je Dačić obraćajući se na skupu 'Srbija nade'.

Dačić je pozvao sve Srbe da se ujedine i da spasu narod od svega što neprijatelji spremaju.

"Samo sloga Srbina spasava", rekao je Dačić.

Pozvao je narod da se ne dijeli više na četnike i partizane, da se ne mrzi i da se ne dijeli.

"Pa ko je normalan za nasilje, za mržnju, nema toga u Srbiji kome se srce nije steglo na događaje u školi, a kasnije i masakr u Mladenovcu", kazao je Dačić.

On je rekao da nikad u političkoj karijeri nije vidio da se politički profit pravi na ubistvima djece.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()