Cvijanović: Repubika Srpska se raduje svakom napretku Srbije

"Osjećamo se bolje, komotnije i sigurnije onda kada vidimo da Srbija ima jasan politički stav, kada ekonomski raste i kada radi sve na bezbjednosnom planu", rekla je Cvijanović

22.04.2023. 14:18
  • Podijeli:
Zeljka Cvijanović_Foto Tanjug Miloš Milivojević-1669285873363.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je danas da je Republika Srpska uvijek zagledana u Srbiju i da je svaki njen napredak i pozitivan pomak raduje.

"Raduje nas i činjenica da je Srbija isto tako zagledana u Srpsku i da želi da vidi i nas kako koračamo naprijed u sigurnu budućnost", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Batajnici, gdje je na vojnom aerodromu prisustvovala prikazu sposobnosti Vojske Srbije.

Cvijanovićeva je čestitala Srbiji na onome što je danas pokazala.

"Mi koji živimo u Republici Srpskoj osjećamo se bolje, komotnije i sigurnije onda kada vidimo da Srbija ima jasan politički stav, kada ekonomski raste i kada radi sve na bezbjednosnom planu, odnosno poboljšava i bezbjednost svoje države ali i svih zemalja regiona", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je ocijenila da ono što je danas prikazano pokazuje veliku snagu i opredijeljenost vlasti Srbije koja je posvećena razvoju države.

Vojska Srbije prikazala je danas na aerodromu u Batajnici novu opremu i vještine svojih pripadnika, u prisustvu najviših zvaničnika Srbije, Republike Srpske i Mađarske.

Uz predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, najveću smotru naoružanja i vojne opreme i vojnih letjelica na jednom mjestu posljednjih decenija pratili su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, premijeri Srpske Radovan Višković i Mađarske Viktor Orban te predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()