Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Vijest o njenoj smrti potvrdila je i porodica

20.04.2024. 13:09
  • Podijeli:
bojana janković, 3 dec 2017 - Antonio Ahel ATAImages-6622cdee059ab.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljica Bojana Janković (bivša Nikolić), koja se proslavila kao voditeljica Pinkove kultne emisije City, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

O njenoj smrti obaviješteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju.

Nezvanično, Hitna pomoć je u petak, 19. aprila, oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt. Tijelo poznate voditeljice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Vijest o njenoj smrti potvrdila je i porodica.

"Porodica potvrđuje da je Bojana iznenadno preminula danas i iako razumije da je ona medijima zanimljiva ličnost, oni pozivaju sve medije da se ponašaju u skladu sa svojom etikom, da poštuju svoju koleginicu i da puste porodicu i Ivanu da u miru odboluju ove teške momente", saopšteno je.

Bojana Janković je bila15 godina u braku sa Ognjenom Jankovićem, članom grupe Beogradski sindikat s kojim je dobila dvoje djece.

Zajedno sa sestrom bliznakinjom je vodila emisiju na ružičastoj televiziji. Njena sestra Ivana je bila udata za odbojkaša Edina Škorića s kojima ima dvoje djece, a Bojana je svojevremeno učestvovala i u rijalitiju Veliki Brat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()