Brnabićeva potvrdila: Dačić će predsjedavati Vladom Srbije do izbora nove vlade

Juče sam održala sjednicu Vlade, usvojili smo neke važne odluke i zaključke. Pozdravila sam se sa ministrima, a Dačić će predsedavati Vladom Srbije

09.03.2024. 11:20
  • Podijeli:
dačić u antaliji - foto Tanjug Tanjug video 1-65e3054884f95.webp Foto: Tanjug/Tanjug video

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić će predsjedavati Vladom Srbije do izbora nove vlade, izjavila je danas predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je predložena za novog predsjednika Skupštine Srbije.

- Juče sam održala sjednicu Vlade, usvojili smo neke važne odluke i zaključke. Pozdravila sam se sa ministrima, a Dačić će predsedavati Vladom Srbije - rekla je Brnabić za TV Prva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()