Zvanično: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnicu Banjaluke

Solijalna karta, ulaganje u sport i kulturu, ali i da Banjaluka nakon 50 godina dobije Urbanistički plan, samo su neki od priorite u radu Narodnog fronta

20.04.2024. 13:51
  • Podijeli:
jelena trivic una-64e48cebba514.webp Foto: UNA

Gradski odbor Narodnog fronta danas je i zvanično potvrdio kandidaturu Jelene Trivić za gradonačelnika Banjaluke.

Solijalna karta, ulaganje u sport i kulturu, ali i da Banjaluka nakon 50 godina dobije Urbanistički plan, samo su neki od priorite u radu Narodnog fronta.

"Spremni smo da se izborimo sa kriminalom i korupcijom, nećemo se povući, ja se borim za BL i RS" rekla je Jelena Trivić nakon što je i zvanično potvrđena njena kandidatura za gradonačelnika Banjaluke.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()