Vukanović reagovao na odluku PDP-a: Žao mi je Igora Crnatka

Vukanović kaže da će na sastanku, koji se održava na inicijativu Milana Miličevića, prisustvovati SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front.

08.04.2024. 19:48
  • Podijeli:
nebojsa-vukanovic-dejan-rakita-pixsell.jpg

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red oglasio se povodom PDP-ove kandidature Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke i rekao da je zakazan novi sastanak opozicije 11. aprila.

Vukanović kaže da će na sastanku, koji se održava na inicijativu Milana Miličevića, prisustvovati SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front.

Napominje da će na predstojećem sastanku iskoristiti priliku da predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću saopšti razloge zašto ga više ne smatra opozicionarom i zašto ne može računati na saradnju i podršku.

“Žao mi je Igora Crnatka i drugih časnih ljudi i iskrenih opozicionara u PDP-u koji su nažalost ostali u manjini. Na tajnom glasanju tri četvrtine članova Predsjedništva PDP-a glasali je za Draška, što je očekivano i što sam najavio jer Draško ima ogroman novac, koji je alumulirao kroz izdaju i političku korupciju u poslednje 4 godine provedene na čelu Banjaluke, i sa njim kupuje naklonost i obećava funkcionerima PDP podršku u kampanji”, naveo je Vukanović na svom blogu.

Dodao je da Stanivukovića i Borenovića smatra “marionetama Milorada Dodika, lidera SNSD-a”.

“Od 2010. do 2022. godine na svakim izborima sam bezuslovno podržavao kandidate PDP-a, prvo u više navrata Ivanića, potom Draška Stanivukovića i Jelenu Trivić, i zauzvrat sam dobio veliko ništa, čak ni malo poštovanja i sada je vrijeme da se sve politički fakturiše i svako nosi posljedice”, poručio je Vukanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()