Vučić ujedinio vlast i opoziciju u Srpskoj

Ko iz Republike Srpske ide na miting vlasti u Beogradu pod sloganom ''Srbija protiv nasilja''

25.05.2023. 19:24
  • Podijeli:

U Srbiji se sutra održava veliki miting vlasti pod sloganom ''Srbija protiv nasilja''. Ko ide iz Republike Srpske i ko ima kakav cilj?

Sa pjesmom ili političko moranje, ali sutra će put Beograda i vlast i opozicija iz Srpske. Neujedinjeno ujedinio je Aleksandar Vučić. Od SNSD-a preko SDS i PDP do Narodnog fronta – svi će biti na mitingu.

Milorad Dodik, svojom podrškom daće odgovor kakvi su odnosi na relaciji Banjaluka – Beograd.

"Podržavam miting koji će se održati 26-og. I pozivam sve ljude koji su ovdje iz RS i mogu da učestvuju na mitingu da to treba da urade", kaže predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Adam Šukalo je bio gost na osnivačkoj skupštini Narodnog fronta. Izjave nije želio da daje, samo je poručio da Aleksandar Vučić šalje čestitke i pozdrave Jeleni Trivić i novoformiranoj stranci.

I baš zbog te jasne poruke od strane SNS-a, Jelena Trivić uzvratiće podršku. Ide na proteste preko Drine.

Lider Ujedinjene Srpske priznaje da je njegovo članstvo uhljebio baš Aleksandar Vučić. I zbog toga neće izostati podrška.

"Stanarima Dom zdravlja gradi Republika Srbija. U tom će se Domu liječiti i biti direktori i ljudi iz Ujedinjene Srpske i SNSD. U Drvaru je Jumko fabriku napravila Srbija", kaže lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Lideri SDS i PDP, takođe, su se izjasnili da njihova podrška koja znači i odlazak u Beograd nije upitna. Svi će u istom redu za istu stvar koračati u Beogradu. Možda samo sa različitim ciljevima. Jedni jer vjeruju, drugi jer žele da ospore one prve.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()