U čast predsjednika Kine: Dodik na ručku u Beogradu

Kineski predsjednik Si Đinping boravi u zvaničnoj posjeti Srbiji.

08.05.2024. 18:25
  • Podijeli:
si đinping vučić ručak slobodan miljević tanjug-663ba37a2ed56.webp Foto: Slobodan Miljević tanjug

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je prisustvovao svečanom ručku u Beogradu organizovanom u čast kineskog predsjednika Si Đinpinga, što je bila još jedna prilika da se dodatno učvrste prijateljski odnosi Kine i Srpske.

“Imao sam veliko zadovoljstvo da prisustvujem svečanom ručku u čast predsjednika Kine Si Đinpinga i njegove supruge Peng, koji su upriličili predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova supruga Tamara. Bila je to još jedna prilika da dodatno učvrstimo prijateljske odnose Kine i Republike Srpske”, napisao je Dodik na društvenoj mreži “Iks”.

Kineski predsjednik Si Đinping boravi u zvaničnoj posjeti Srbiji.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()