Trivićeva kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

Uspješno završeno formiranje gradskih i opštinskih odbora u Trebinju, Gacku, Gradišci, Bratuncu, Brodu, Srpcu, Zvorniku, Rudu i Višegradu

22.11.2023. 13:23
  • Podijeli:
jelena trivic srna-655df26135925.webp Foto: Srna

Za nekoliko dana ćemo formirati Gradski odbor Banjaluke, gdje smo rekli da će Narodni front dati svog najjačeg kandidata koji može da pobijedi sve kandidate sa druge strane, ma koliko ih bilo, a danas smo ovdje i da zvanično najavimo kandidaturu Radislava Dončića za Gradišku, istakla je danas u Banjaluci, Jelena Trivić, predsjednica ove stranke.

Kako je rekla, uspješno su završili formiranje gradskih i opštinskih odbora u Trebinju, Gacku, Gradišci, Bratuncu, Brodu, Srpcu, Zvorniku, Rudu i Višegradu.

"Želim da istaknem da ćemo u Bratuncu imati svog kandidata, kao i u Rudom i moguće u Višegradu", najavila je Trivićeva.

Kada je riječ o njenoj potencijalnoj kandidaturi za gradonačelnika Banjaluke, Trivićeva je rekla da ne bježi od toga i da će kandidovati najbolji kadar.

- Rekli smo da ćemo dati našeg najboljeg kandidata koji može politički da povuče i pobijedi bilo koga s druge strane ma koliko ih bilo. Iz tog odgovora možete pročitati ko je to ime i da ja ne bježim od kandidature - rekla je ona.

Trivićeva je navela da u Narodnom frontu, kako kaže, postoje sigurno tri kvalitetnija kandidata od nje u smislu referenci, znanja, obrazovanja, stručnosti, moralnosti i mnogo čega drugog, ali da "još nisu politički prepoznatljiva pa ne mogu politički da povuku".

- Ne znam da li je dovoljan period do izbora da ih politički izgradimo i da ih javnost upozna i ja sam spremna da preuzmem taj teren na sebe. Ne računajući ima li matematike ili ne. Idemo s kandidatom koji će pobijediti ma koliko kandidata bude s druge strane. Ne potcjenjujemo druge kandidate, svaka im čast, svako ima svoj način rada. Kada formiramo Gradski odbor Banjaluka, mi ćemo zvanično ući u kampanju za Banjaluku - rekla je Trivićka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()