Stanivuković se oglasio o prijavi MUP-a, optužio Đajića

“Bio sam juče u policiji popio sam kafu i ispričao se, bilo mi je lijepo. Navikao sam da zbog takvih razloga idem u policiju”, naveo je on

03.04.2024. 15:19
  • Podijeli:
Draško Stanivuković-64eda0e4f0a6c.webp Foto: Grad Banjaluka

"Politička priča i budalaština", tako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prokomentarisao izvještaj koji je Policijska uprava Banjaluka podnijela protiv njega i ovlaštenog potpisnika u Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave Vuka Višekrune.

Oni su prijavljeni zbog sumnje da su nenamjenski potrošili kredit od 1.767.129 KM.

“Dokaz tome je da je policija samoinicijativno skupljala informacije. Dakle, nema naredbe o sprovođenju istrage od strane tužilaštva u ovom trenutku”, kazao je on i dodao da se radi o novcu koji je potrošen na građane Banjaluke, prenosi Kapital.

Kaže da će izaći u javnosti u narednim danima sa detaljima i dokazima o ljudima koji, kako kaže, vrše pritisak na određene ljude iz policije da to rade. Naveo da se to odnosi na Vladu Đajića, koji je inače predsjednik GO SNSD Banjaluka.

“Bio sam juče u policiji popio sam kafu i ispričao se, bilo mi je lijepo. Navikao sam da zbog takvih razloga idem u policiju”, naveo je on.

Podsjećamo, Policijska uprava Banjaluka podnijela je izvještaj protiv Stanivukovića i Višekrune zbog sumnje da su nenamjenski potrošili kredit od 1.767.129 KM.

Prema pisanju medija novac je iz kredita potrošen na gradnju kružnog toka u Bulevaru Cara Dušana kod tvrđave Kastel, kojom je izmijenjen režim saobraćaja u Banjaluci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()