Stanivuković o opozivu: "Ne treba nikakvo usložnjavanje, nama treba prosperitet grada"

Stanivuković je ocijenio da je neozbiljno komentarisati poteze predsjednika Gradskog odbora SNSD Vlade Đajića kojeg je nazvao “velemajstorom kotlićijada, derneka i žurki”

06.10.2023. 11:34
  • Podijeli:
drasko-stanivukovic-5-64f88f708f860.webp Foto: BL portal

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarisao je izjavu predsjednika SNSD-a koji je rekao da vrh stranke još uvijek nije donio odluku o pokretanju njegovog opoziva i da je to “politički opasna stvar”.

Stanivuković je napočetku ocijenio da je neozbiljno komentarisati poteze predsjednika Gradskog odbora SNSD Vlade Đajića kojeg je nazvao “velemajstorom kotlićijada, derneka i žurki”.

“Vidljivo je da vrh SNSD i veliki dio Gradskog odbora SNSD nije uz igrokaz koji pravi taj doktor”, ocijenio je Stanivuković i početak potpisivanja peticije za njegov opoziv nazvao takođe igrokazom, ali i zamajavanjem i sluđivanjem javnosti.

“Cijela naša država i zemlja se nalaze u veoma složenim procesima. Nama u ovom trenutku ne treba nikakvo usložnjavanje izazovna politička situacija, nama treba prosperitet grada”, rekao je Stanivuković i pozvao skupštinsku većinu koju okuplja SNSD da radi.

On je takođe napomenuo da predsjedniku Gradskog odbora za porketanje opoziva nije potrebna peticija i da skupštinska većina to može sama pokrenuti. Tvrdi i kako ima dokumente i ankete “koji pokazuju da kroz to prolazimo glat”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()