Stanivuković i Ninković u novoj epizodi: Stara nova raskrsnica opet problem

Više detalja donosi Nevena Topić.

11.03.2024. 21:35
  • Podijeli:

Lokacija - gradska uprava. Prvi čovjek Banjaluke optužio je SNSD za da su, ukidanjem prihoda od poreza na nepokretnost, Banjaluku ostavili bez 10 miliona maraka.

"To nije 10 miliona ni vaših ni mojih ni bilo čijih pojedinačno, to je banjalučki novac koji je predviđen za Dom zdravlja, za Centar za predškolsko, za tuđu njega i pomoć, za sufinansiranje privatnih vrtića i javnih, za izgradnju, to je 10 miliona koji su već predviđeni u budžetu. Šta je sa glavom šta je sa razumom i ljudi zašto to radite", kaže Stanivuković.

"Taj novac je trebao da služi za sve pa i za one aktivnosti kao ove iza mene, potpuno nelegalno trošenje novca", jasan je Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

A nelegalan je i novi kružni tok, tvrdi Ninković.

"Ovih dana smo dobili rješenje od strane ministarstva kao drugostepenog organa kojom je ukinuo građevinsku dozvolu kojom je ovo izgrađeno".

Sporna je i cijena kružnog toga. Cifre gradonačelnika i Ninkovića mimoilaze se za dobrih, pa nekoliko miliona. Dok jedna strana jasno tvrdi da je koštao 1,2 miliona, druga kaže:

"Koštalo je građane Banjaluke 5 miliona".

Pa, ipak, gradnja se nastavlja. U novom kružnom toku, planiran je i novi park i nova statua.

"Jedva čekam da postavimo statuu konja jer sa takvom politikom on može samo iza njegove zadnjice da čučne i da priča, jer njegova priča nije ni za šta. E odma iza zadnjice tamo kod repa ako bude kiša taman neće kisnuti i tamo ćemo mu postaviti stolicu odozgo da mu to bude kabinet. Iza konjske zadnjice", kazao je prvi čovjek Banjaluke, Draško Stanivuković.

A nakon ovakve poruke, uslijedio je i najbolji epilog dana.

"Voijme Oca i Sina i Duha svetoga. Amin", zaključio je Stanivuković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()