Savjet ministara: Nije bilo službenog zahtjeva za održavanje telefonske sjednice

Redovna sjednica Savjeta ministara, koja je bila zakazana za danas u 10.00 časova, odgođena je zbog nedostataka kvoruma

25.05.2023. 16:10
  • Podijeli:
savjet_ministara (2)-64130643d09e5.webp Foto: Anadolija

Kancelarije Generalnog sekretarijata i predsjedavajuće Savjeta ministara Borjane Krišto nisu primile službeni zahtjev za održavanje vanredne telefonske sjednice Savjeta ministara, saopšteno je danas iz Savjeta ministara.

Iz Savjeta ministara ističu da su zbog medijskih spekulacija o neodržavanju vanredne telefonske sjednice Savjeta ministara, a zbog istinitog i tačnog informisanja, dužni da upoznaju javnost da nije primljen navedeni zahtjev.

Redovna sjednica Savjeta ministara, koja je bila zakazana za danas u 10.00 časova, odgođena je zbog nedostataka kvoruma, a ministri iz reda bošnjačkog naroda pisanim aktom obavijestili su Krišto da nisu u mogućnosti prisustvovati sjednici.

Federalni mediji prenijeli su da predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto nije sazvala telefonsku sjednicu na kojoj bi bila donesena odluka o proglašenju 25. maja Danom žalosti u BiH povodom eksplozije na tuzlanskoj Kapiji 1995. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()